Studio Holdbar er en enkelt-kvinde-virksomhed grundlagt i efteråret 2021 med ønsket om at skabe et unikt univers med dansk kunsthåndværk og smukke brugsting til hverdagen skabt af danske designere og kunsthåndværkere.

Studio Holdbar er både en webshop og en fysisk butik. Det startede som en webshop og i efteråret 2023 blev Studio Holdbar udvidet med en fysisk butik på Århusgade 128L, 2150 KBH - lige midt i bydelen Nordhavn.

Fundamentet i Studio Holdbar er selvfølgelig holdbar – både forstået som design, der holder over tid, og som har en høj kvalitet samt et stort fokus på bæredygtighed – simpelthen fordi jeg er vild med tanken om, at ting kan holde i mange år og ikke blot smides ud. Jeg vil gerne bidrage til, at vi omgiver os med færre, men til gengæld holdbare og smukke ting, der gør os glade at se på og en visuel ro.

Mit håb er, at brugsting fra mindre danske keramikere og danske designere på tværs af landet kommer ud at leve i flere hjem. Hos Studio Holdbar finder du smukke, nøje udvalgte brugsting, der kan holde til at blive brugt. Hver dag. Enten til dig selv eller til den personlige gave. 

Det er vigtigt for mig, at alt det jeg sælger i Studio Holdbar er ting, der holder – både æstetisk og håndværksmæssigt. Keramik og glas er bestandige materialer; tingene holder for evigt, hvis man passer på dem.

Æstetik, god kvalitet og bæredygtighed er Studio Holdbars omdrejningspunkt og de tre værdier, jeg hele tiden bestræber mig på at udvikle og lære af. Alle produkter i Studio Holdbar er nøje udvalgt ud fra disse værdier, bl.a. ved at størstedelen af det, der forhandles hos Studio Holdbar, produceres lokalt på kunsthåndværkernes egne værksteder i Danmark.

Efter at have arbejdet 10 år som projektleder inden for sundhedsområdet sagde jeg mit job op i 2021 for at forfølge min drøm om at arbejde med keramik og kunsthåndværk.

Velkommen,
Kærligst Anne
Ejer og stifter af Studio Holdbar