Studio Holdbar er opbygget omkring den idé, at vi skal købe mindre - men bedre. Derfor er alle de brugsting, du finder hos Studio Holdbar, håndlavet af kunstnere eller mindre virksomheder, som alle har et gennemgående fokus på at skabe holdbare produkter af høj kvalitet samt en stor opmærksomhed på bæredygtighed. 

De ting, du kan købe hos Studio Holdbar, er alle lavet med kærlighed, passion og med respekt for håndværket. Generelt tager arbejde udført i hånden mindre energi end et masseproduktionssamlebånd, hvilket gør det mere miljømæssigt bæredygtigt.

Hos Studio Holdbar finder du udelukkende håndlavede og veldesignede brugsting. Produkterne udvælges ud fra nøgleordene: holdbar, håndlavet, dansk design. Med få undtagelser er alle produkterne fremstillet lokalt i Danmark på kunsthåndværkernes egne værksteder, hvilket betyder, at kunstnerne bogstaveligt talt har haft alle deres produkter i hænderne. Undtagelserne er Bergs Potter, som designes i Danmark, men produceres i Italien, hvor de har lange håndværkstraditioner for pottemageri. Intet produceres uden for Europa og dermed er transportvejene minimeret.

Under fanen "kunstnerne" i topmenuen kan du læse mere om de enkelte kunsthåndværkere og brands, som forhandles hos Studio Holdbar, herunder hvordan de arbejder med bæredygtighed. 

Hos Studio Holdbar bruges genbrugsmaterialer i de daglige rutiner. Det betyder, at pakken, du modtager fra Studio Holdbar, kan have gamle stempler og klistermærker på, fordi den allerede har været på rejse. Pakken er fyldt med genbrugspapir og nedbrydeligt biofyld fremstillet af restprodukt fra majs - det betyder, at du kan smide det ud som almindeligt affald eller smide det direkte på kompostbunken, da det opløses ved kontakt med fugt. Gaver vil være pakket ind i smukt gavepapir og bånd skabt af genbrugspapir- og materialer.

Tryksagerne hos Studio Holdbar er bæredygtige. Eksempelvis er postkort og visitkort trykt hos KLS Pureprint og har cradle to cradle certifikat - det betyder, at der ikke er brugt skadelige kemikalier i fremstillingen og at produkterne er biologisk nedbrydelige. Disse er alle en del af de små skridt, Studio Holdbar tager for at være en så bæredygtig virksomhed som muligt.

 
Evironmentally packaging